Udruženje

RED ZMAJA ŽENA SRBIJE SVOD

BRENDIRANJE GRADA ČAČKA KROZ RAZVOJ KREATIVNE INDUSTRIJE, POD SLOGANOM:

“BAJPAS -ČAČAK”

STVARANJE NOVOG POSLOVNOG MODELA ZASNOVANOG NA KREATIVNOJ INDUSTRIJI I INOVATIVNOSTI, DECENTRALIZACIJA GRADOVA I RASTEREĆENJE DRŽAVOG BUDŽETA.

KOJA JE SVRHA PROJEKTA?

SVRHA IZRADE PORTALA JE PRIPREMA ČAČKA ZA NAREDNU 2023.GODINU ZA DANE KULTURE, KADA ĆE ČAČAK BITI KULTURNI CENTAR ZA SRBIJU.

SAJT JE NAMENJEN ZA MNOGE STVARI KOJE ĆE DOPRINETI AKTIVNOSTIMA VEZANIM ZA PREDSTAVLJANJE GRADA ČAČKA, NJEGOVIH KULTURNIH, PRIRODNIH, TURISTIČKIH, I PRIVREDNIH KAPACITETA.

TAKOĐE, ON ĆE OKUPITI VELIKI BROJ SARADNIKA I VOLONTERA KOJI ĆE SVOJIM RADOM KAKO PLAĆENIM, TAKO I NEPLAĆENIM (VOLONTERI), RAZVOJEM KREATIVNE INDUSTRIJE DOPRINETI DA ČAČAK ZASIJA U PUNOM SJAJU, BUDE UZOR I PRIMER KAKO TREBA USPEŠNO DA SE ORGANIZUJE GRAD, TIMSKI RAD KOJI UKLJUČUJE LJUDE U RAZLIČITE PROCESNE AKTIVNOSTI.

ČAČAK GRAD MALE PRIVREDE

ČAČAK JE ODUVEK BIO GRAD MALE PRIVREDE. SVOJIM AKTIVNOSTIMA POMAŽEMO RAZVOJU MALE PRIVREDE, I STVARANJU PODSTICAJNE KLIME KAKO FIZIČKIM LICIMA TAKO I START UP KOMPANIJAMA DO 5 GODINA STAROSTI DA OBLIKUJU SVOJ IDENTITET (BRENDIRANJE PROIZVODA/USLUGA).

U TU SVRHU ZAPOČELI SMO IZRADU PAKETA BRENDIRANJA PROIZVODA/USLUGE (IZRADA LOGOTIPA, OSNOVNE KNJIGE GRAFIČKIH STANDARDA, VIZITKARTE, MEMORANDUMA, FLAJERA, DIZAJN AMBALAŽE, IZRADA LANDING PRODAJNE STRANICE, IZRADA PROXY PRODAJNE STRANICE, IZRADA DIGITALNE REKLAME, IZRADA PRODAJNIH TEKSTOVA, PR MARKETING, KAO I MNOGE DRUGE PODSTICAJNE AKTIVNOSTI ZAVISNO OD SPECIFIČNIH POTREBA KOMPANIJE/PROIZVODA KOJE PROMOVIŠEMO PUTEM SAJTA I DIGITALNIH MEDIJA.

PRODUŽENJE ŽIVOTNOG VEKA START-UP

SVOJIM AKTIVNOSTIMA NA SAJTU I DIGITALNIM MAREKETINGOM PRUŽAMO DOPRINOS U REŠAVANJU PROBLEMA KOJE IMAJU START UP KOMPANIJE I POMOGNEMO DA BUDU SAMOODRŽIVE, A NJIHOV ŽIVOTNI VEK NE ZAVRŠI NAKON 5 GODINA POSTOJANJA.

OVO JE PILOT PROJEKAT KOJI JE PREPOZNAT KAO ODLIČNA MOGUĆNOST ZARAZVOJ PRIVREDE, I NJENO OŽIVLJAVANJE, GDE SE NIZOM AKTIVNOSTI POVEZUJU GRANE KULTURE, TURIZMA I PRIVREDE.

PROJEKAT BAJPAS ČAČAK JE PREPOZNATI I NAGRAĐEN KAO PILOT PROJEKAT. NAGRADA JE DODELJENA TANJI ZMAJ, ISPRED UDRUŽENJA RED ZMAJA ŽENA SRBIJE SVOD U BEOGRADU NA PRESTIŽNOJ MANIFESTACIJI SUMMIT SUCCESS U BEOGRADU U CINEPLEX-U 2020.GODINE.

S OBZIROM DA SU BILE PRISUTNE MERE ZAŠTITE OD KORONE, NA MANIFESTACIJI JE BILO OGRANIČENO PRISUSTVOOD 150 LJUDI IZ RAZLIČITIH OBLASTI KULTURE, PRIVREDE I INFORMISANJA. CELA MANIFESTACIJA BILA JE PROMOVISANA PUTEM TV, RADIA I DIGITALNIH MEDIJA.